Liga 1

thumbs

"Protestul" lui Florin Prunea. Decizia pe care fostul portar nu o poate explica: "Nici fratelui meu nu-i faceam un asa contract"

14.03.2019, 22:02 Sursa: Prosport

Florin Prunea (50 de ani) ramane un atent observator al situtiei de la Poli Iasi , echipa pe care a condus-o timp de cinci ani din postura de presedinte, si nu-si explica una dintre deciziile luate de succesorii sai.

Dupa un sezon 2017/2018 terminat in play-off, Flavius Stoican a dezamagit, nu a mai repetat performanta, a dus echipa in play-out si a avut postul pus in pericol, iar fostul portar al Generatiei de Aur nu inetelge cum in contractul fostului fundas dreapta a putut fi inserata o clauza conform careia primeste nu mai putin de 100.000 de euro daca e demis, mai ales in contextul in care clubul din Copou se confrunta cu mari probleme financiare: "El si-a ales statutul in care se gaseste la acest moment. S-a aflat, mai intai, alaturi de Horia Sabo, care i-a facut un contract incredibil pentru Liga 1, dupa care a trecut in cealalta tabara, a lui Ambrosie. Nici fratelui meu nu ii faceam un asa contract prin care sa ii platesti antrenorului 100.000 de euro daca va fi demis. Nu poti sa emiti pretentii justificate la play-off daca tu renunti la cei mai buni doi jucatori, Andrei Cristea si Dylan Flores", a declarat Florin Prunea, la Sport Total FM.

"Sportul iesean, in general, este in cadere libera. Au disparut cateva grupari importante din primul esalon si nici echipa de fotbal nu se afla intr-o situatie prea buna. Exista foarte multe datorii si viitorul pare din ce in ce mai nesigur", a mai punctat fostul goalkeeper, care nu a mai condus nicio alta echipa din Liga 1 Betano dupa plecarea de la trupa din Moldova.

Articole asemanatoare