Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | Asta e adevarata lovitura data de Rednic la Dinamo! "Puriul" a tras lozul castigator

15.03.2019, 11:03 Sursa: Prosport

Mircea Rednic a pornit o adevarata "revolutie" la Dinamo atunci cand a revenit in Stefan cel Mare si, dintre toti fotbalistii adusi, Mattia Montini (26 de ani) e cel care a dat cel mai bun randament pana acum. Atacantul italian a fost remarcat si de Cristi Munteanu, fostul portar al "cainilor", care, in direct la ProSport LIVE, a vorbit despre situatia actuala de la Dinamo.

"Babicul" e de parere ca Montini e cel mai bun fotbalist adus de Rednic pana acum la Dinamo, dar crede ca formatia din "Stefan cel Mare" poate da lovitura cu cel putin 4-5 din cei pe care "Puriul" Rednic i-a adus de cand a ales sa revina la clubul alb-rosu.

"In afara de Nistor... Mai e si Montini, ca sa spun asa. Au cativa jucatori in regula. Pentru play-out-ul asta, eu zic ca se descurca. Din pacate, trebuie sa acceptam realitatea. Eu spun ca daca ne mai vin 4-5 titulari... E un moment in care poti selecta fotbalistii pe care ii ai. Din 10, daca castigi 4, e bine. Nu ai nici banii lui Gigi Becali, aduci liber. Din aia, poate gaseste 4-5" , a spus Cristi Munteanu, vineri dimineata, la ProSport LIVE.

Mattia Montini a marcat deja de opt ori in 11 meciuri jucate la Dinamo, in acest sezon, de la venirea in Romania.

400.000 de euro este cota de piata a lui Montini, conform Transfermarkt.

Articole asemanatoare