Liga 1

thumbs

S-a dat verdictul in procesul intentat de Horia Sabo clubului Politehnica Iasi. Presedintele Ambrosie zburda de fericire: "S-a facut dreptate!"

27.03.2019, 14:34 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Judecatoria Iasi a anuntat, marti, verdictul in procesul pe care directorul general Horia Sabo l-a intentat clubului Politehnica Iasi, prin care a solicitat repunerea in drepturi cu atributii depline. Magistratii au respins ordonanta presedintiala solicitata de omul de afaceri baimarean.

"Respinge cererea formulata pe cale de ordonanta presedintiala de reclamantul Horia Vlad Sabo in contradictoriu cu parata Asociatia "Club Sportiv Municipal Politehnica Iasi". Respinge cererea reclamantului de obligare a paratei la plata cheltuielilor de judecata precum si cererea celei din urma de acordare a unor asemenea cheltuieli. Cu drept de apel in 5 zile de la pronuntare la Tribunalul Iasi (se depune la Judecatoria Iasi)" , anunta Judecatoria Iasi.

Ambrosie ramane presedinte

Astfel, dupa aceasta decizie, clubul Politehnica Iasi va fi condus in continuare de catre Comitetul Director si presedintele executiv Adrian Ambrosie, in timp ce directorul general Horia Sabo, aflat in concediu medical, va intra dupa expirarea "medicalului" in preavizul de desfiintarea a postului, conform reorganizarii clubului.

Ambrosie: "S-a facut dreptate! Dupa aceasta decizie s-a instaurat linistea la club si ne putem gandi doar la fotbal"

Presedintele executiv Adrian Ambrosie a declarat ca Judecatoria a luat o decizie corecta prin respingerea solicitarilor lui Horia Sabo.

"Este o decizie corecta, s-a facut dreptate. Aceasta decizie arata cine a avut dreptate si cine a spus adevarul pana acum. Am incredere in continuare in instanta. Cel mai important este faptul ca dupa aceasta decizie s-a instaurat linistea la club si ne putem gandi doar la fotbal si la performanta. Clubul este acum in reorganizare, pentru ca managementul domnului Sabo a bagat echipa in datorii foarte mari si am reusit cu foarte mari eforturi sa luam licenta. Dansul este acum in concediu medical, iar in momentul in care nu va mai fi in medical, va intra in acea perioada de preaviz pana la desfiintarea postului de director general, conform reorganizarii" , a declarat presedintele executiv Adrian Ambrosie.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare