Liga 1

thumbs

S-a intors "Oracolul"? Ce spunea Dumitru Dragomir in urma cu o zi despre Cornel Papura, interimarul de la U Craiova

15.04.2019, 15:09 Sursa: Prosport

Coincienta sau nu, Dumitru Dragomir a vorbit, in urma cu o zi, despre Cornel Papura, interimarul de la U Craiova , dupa demiterea lui Devis Mangia, pe care l-a caracterizat ca fiind un "tip foarte inteligent". U Craiova a anuntat ca antrenorul italian a fost indepartat de la echipa, iar Papura va fi anuntat intr-o conferinta de presa care va avea loc marti la Craiova, in jurul orei 11:00.

"Oracolul de la Balcesti" a vorbit in urma cu o zi despre omul care se ocupa de scouting-ul echipei din Craiova. Mitica Dragomir sustinea ca il admira pe cel care a devenit interimar la U Craiova: "Nu stiu daca il stiti, jos palaria pentru Papura. Daca stati de vorba cu el o sa vedeti ca este cap electronic. Papura este un tip foarte inteligent. Cand a fost selectia la 14 ani, a venit dupa copiii lui de la Craiova si am stat de vorba cateva minute cu el si e plin de minte" , a declarat fostul sef al LPF, la DigiSport.

CIteste si: Posibilii antrenori de la U Craiova! Lista lui Mihai Rotaru

Papura a fost pana anul trecut antrenorul echipei satelit a Craiovei, iar in prezent se ocupa de scouting. Papura este in cadrul clubului inca din 2013, de la reinfiintarea CS Universitatea Craiova , el activand pe diverse functii, majoritatea legate de scouting si de copii si juniori. A mai antrenat in cariera sa pe ALRO Slatina, in liga secunda.

Articole asemanatoare