Liga 1

thumbs

Prima reactie din partea conducerii Craiovei dupa indepartarea lui Devis Mangia

15.04.2019, 15:13 Sursa: Prosport

Presedintele CS U Craiova , Sorin Cirtu, a oferit prima reactie dupa ce castigatoarea Cupei Romaniei a anuntat pe retelele de socializare, luni dupa pranz, ca formatia din Banie se desparte de antrenorul italian Devis Mangia. In locul tehnicianului din "Cizma" a fost anuntat interimat Corneliu Papura, om de incredere al patronului Mihai Rotaru. Fanatik a stat de vorba azi cu Sorin Cirtu, presedintele formatiei din playoff, fostul component al Craiovei Maxima sustinand ca decizia a fost adoptata dupa o discutie intre patru ochi: Rotaru - Mangia.

"Domnul Mangia nu mai este antrenorul Craiovei. El a purtat o discutie in acest sens cu domnul Rotaru si s-a luat aceasta decizie. Cand a venit au discutat impreuna, cand s-au despartit au discutat impreuna. Nu sunt prea multe de comentat in acest sens. Despre Corneliu Papura pot sa spun ca este un om al clubului si va fi intr-o postura de interimat. Pana la vara va fi intr-o perioada de evaluare si apoi vom vedea. Poate va ramane Papura si din vara, vom vedea la finalul sezonului" , a spus Sorin Cirtu, potrivt www.fanatik.ro.

Dupa rezultatele slabe din ultima perioada, Devis Mangia (44 de ani) a fost destituit din functia de antrenor al Universitatii Craiova, pe post de interimar fiind numit Cornel Papura. Devis Mangia a fost instalat la Craiova in vara anului 2017. A adus primul trofeu in Banie dupa 25 de ani, Cupa Romaniei, acum un an. De asemenea, cu Mangia, Craiova a fost pentru prima data pe podium, pe locul 3, dupa 23 de ani, la finalul stagiunii precedente.

Articole asemanatoare