Liga 1

thumbs

Mihai Rotaru, ferm cand a venit vorba despre noul antrenor al Craiovei. Mesajul pentru Papura

15.04.2019, 20:52 Sursa: Prosport

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a anuntat care sunt obiectivele trasate noului antrenor, Corneliu Papura. Fostul fotbalist al oltenilor are obligatia de a califica echipa in preliminariile cupelor europene si de a termina pe minim locul trei in Liga 1. Omul cu banii din Banie a spus ca nu se pune problema sa vina un alt antrenor, dupa ce s-a speculat ca Eugen Neagoe, Victor Piturca sau Mirel Radoi ar fi variante de preluare a echipei din vara incolo.

"In acest moment avem antrenorul principal. Se numeste Cornel Papura. El lucreaza de sase ani in cadrul clubului. A contribuit la 70% dintre jucatorii adusi pana acum la club. Nu avem de gand sa discutam cu niciunul dintre antrenorii propusi de presa. Avem antrenor principal, toata lumea trebuie sa inteleaga acest lucru. Noi credem in Cornel Papura. Vom trage o concluzie dupa, speram noi, finala Cupei Romaniei. Avem incredere ca putem intoarce rezultatul la Ovidiu. Avem antrenor principal, e punct! Nu avem alta varianta. Corneliu Papura are investita toata autoritatea din cadrul clubului. Nu avem de gand sa contactam alt antrenor in urmatoarea perioada.

El a fost director sportiv la echipa. El i-a adus pe Mitrita, pe Donkor... Contractul lui e valabil pana in vara. Obiectivul este minim locul 3 in campionat si castigarea Cupei Romaniei. Domnul Papura stie echipa foarte bine. Il consider unul dintre cei mai bine pregatiti antrenori din Liga 1. Pregatirea fizica nu e treaba mea. Eu pun antrenorul si dupa am terminat. Daca nu intram in preliminariile cupelor europene, sezonul este un esec pentru noi" , a spus Mihai Rotaru, la DigiSport.

In final, Rotaru a vorbit despre stafful pe care il va avea Papura pe banca Craiovei: "Tot stafful exsitent pana acum va ramane cu Papura. Noi vrem ca un antrenor care vine la Craiova sa vina cu maxim un secund" , a mai spus patronul oltenilor.

Articole asemanatoare