Liga 1

thumbs

Astra - Sepsi 3-2. Spectacol in ultimul meci din play-off! Succes de moral pentru elevii lui Enache inainte de finala Cupei

20.05.2019, 22:54 Sursa: Prosport

Astra - Sepsi 3-2 (Mrzljak 13, Balaure 28, Moise 63 / Tandia 43, Erico 90 +2 - autogol)

Echipele de start:

Astra: Lazar - Butean, Bejan, Erico, Radunovic - Biceanu, Mrzljak, Moise - V. Gheorghe, Alibec, Balaure Rezerve: Miguel Santos, Dima, Crisan, Chiriac, Romario Pires, Begue, Hambo Sepsi: Niczuly - Gabriel Moura, Rudol, Jovanovic, Fl. Stefan - Carnat, Velev, Karnitskiy, Khamis - Tandia, Sintean Rezerve: Viera, Fulop, Vasvari, C. Popescu, Hamed, Fejer

Minutul 90+3: Final de meci la Giurgiu!

Minutul 90+2: GOOOOOOOOL SEPSI! Calin Popescu intra in careu si isi intoarce un adversar, centreza in fata portii, iar Erico pune piciorul si isi introduce mingea in proprie poarta!

Minutul 63 GOOOOOOOOL Astra! Romario Moise inscrie printr-o executie simpla, din fata portii, in urma unei pase a lui Alibec.

Minutul 46: A inceput repriza a doua!

Minutul 45+2: Pauza la Giurgiu!

Minutul 43: GOOOOOOOOOOL SEPSI! Tandia reduce din diferenta cu un sut din interiorul careului de 16 metri.

Minutul 28: GOOOOOOOOOOOL ASTRA! Balaure inscrie! Butean a centrat din dreapta, Moise a preluat si a incercat o finalizare cu un lob spectaculos, cu adversari in spate, dar Balaure a pus latul si a impins in poarta mingea care se scurgea pe langa.

Minutul 13: GOOOOOOOOOOOOOL ASTRA! Mrzljak deschide scorul, cu o lovitura de cap.

Minutul 1: A inceput meciul!

Astra si Sepsi se intalnesc, luni, de la ora 21:00, la Giurgiu, intr-un meci care nu mai conteaza in clasamentul Ligii 1 Betano.

Giurgiuvenii sunt pe locul cinci in clasament, cu o singura victorie in play-off si cu 24 de puncte. De cealalta parte, oaspetii sunt pe sase in clasament, cu 20 de puncte, dar fara victorie in play-off.

Pentru Astra, sezonul nu se termina odata cu meciul din aceasta seara. Fostii campioni ai Romaniei mai au de disputat si finala Cupei Romaniei, care va avea loc sambata, de la ora 20:00, pe Stadionul "Ilie Oana".

Articole asemanatoare