Liga 1

thumbs

Astra se destrama! Costel Enache a anuntat exodul: trei fotbalisti pleaca de la Giurgiu la finalul sezonului. Reactia antrenorului, dupa victoria cu Sepsi

20.05.2019, 23:23 Sursa: Prosport

Costel Enache a incercat sa fie pozitiv la finalul victoriei obtinuta de Astra , scor 3-2 la Giurgiu, impotriva lui Sepsi . A fost ultimul meci din play-off-ul acestui sezon al Ligii 1, iar antrenorul formatiei de langa Dunarea a anuntat ca acum atentia se muta spre finala Cupei Romaniei, cu Viitorul , de pe 25 mai. Enache a vorbit apoi despre viitorul sau la club.

"Intram deja in atmosfera finalei, iar un astfel de meci iti aduce o stare emotionala deosebita. Ca si spectacol, cred ca a fost ok meciul. S-a vorbit destul de mult, as vrea sa raman pozitiv, increzator. Avem nevoie! De lucruri care sa ne readuca speranta, as vrea sa evitam discutiile acestea" , a spus Costel Enache, luni, la DigiSport, dupa Astra - Sepsi 3-2.

Enache a vorbit despre exodul care urmeaza la Astra, la finalul sezonului. "Filip (n.r. - Mrzljak) este la final de contract, n-ar avea de ce sa aiba oferte. El poate pleca liber! Mai sunt inca doi jucatori, in afara de Filip, la final de contract. Clubul va avea discutii, vedem ce se intampla. Raman (n.r. - Costel Enache) la dispozitia clubului, dar sa trecem de meciul de Cupa. Vom face analiza si, daca lucrurile nu sunt asa cum ar trebui, vom lua o decizie in asa fel incat sa nu creem scandal" , a mai spus antrenorul giurgiuvenilor.

Tehnicianul n-a vrut sa detalieze ce lucruri ar trebui puse la punct pentru ca Astra sa-si revina la nivelul de dinainte de play-off: "Sunt lucruri multe de pus la punct, mai ales ca apar jucatori care sunt la final de contract. Sunt numeroase lucruri de pus la punct. Nu cred ca ar trebuie sa discutam acum, ar fi doar viziunea mea si nu cred ca ar fi corect fata de club" , a conchis Enache.

Astra a terminat play-off-ul pe locul 5 in clasament, cu 27 de puncte, in timp ce Sepsi s-a clasat ultima, cu 20 de puncte.

Articole asemanatoare