Liga 1

thumbs

Au refuzat un sac de bani de la Becali! FCSB, pusa pe "hold" pentru transferul mult visat: "E febletea lui, ii place foarte mult!"

22.05.2019, 12:43 Sursa: Prosport

Gigi Becali a inaintat o oferta catre FK Krasnodar pentru Andrei Ivan (22 de ani), internationalul de tineret care a jucat la Rapid Viena sub forma de imprumut, dar rusii au refuzat-o. Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB , a fost cel care a dezvaluit refuzul de care s-a lovit vicecampioana Romaniei in incercarea de a-l transfera pe fostul fotbalist al Craiovei.

MM a spus ca Ivan e "febletea" patronului FCSB, care il place foarte mult, dar rusii de la Krasnodar au refuzat prima oferta inaintata de Gigi Becali. Totusi, Stoica a mai spus ca usa ramane in continuare deschisa pentru transferul lui Ivan la FCSB, dupa care omul de afaceri alearga de mai bine de cinci ani, inca de cand acesta abia promovase cu Craiova in Liga 1.

"Gigi a facut o oferta, a fost refuzata. Ivan e febletea patronului nostru, il place foarte mult. In cazul in care ar veni la FCSB, ar intra in calcul pentru postul de varf impins. Sa spunem ca acum usa e intredeschisa in privinta transferului" , a spus Mihai Stoica, la DigiSport.

Gigi Becali a oferit doua milioane de euro pentru transferul lui Andrei Ivan de la FK Krasnodar. FCSB i-a transferat pentru sezonul viitor pe Claudiu Belu, Razvan Oaida si Darius Olaru. Ultimul va ramane la Medias pana in 2020.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare