Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | "Le trebuie sase jucatori!" Schimbarea la fata pentru CFR? Campioana pregateste o vara furtunoasa

22.05.2019, 14:44 Sursa: Prosport

CFR Cluj a castigat al doilea titlu de campioana consecutiv in Liga 1 si se pregateste de o campanie de achizitii interesanta pentru a ataca din nou calificarea in grupele cupelor europene. In direct la ProSport LIVE, Iuliu Muresan, fostul presedinte din Gruia, a analizat lotul campioanei si a spus ca ardelenii ar mai avea nevoie de sase jucatori pentru a face fata pe ambele planuri.

Muresan spune ca CFR ar trebui sa aduca fotbalisti care sa fie direct titulari. De asemenea, fostul oficial din Gruia a atras atentia ca ar trebui transferati jucatori mai tineri. Lotul CFR-ului, in momentul de fata, are o medie de varsta de 28,1 ani. Iuliu Muresan a spus, la ProSport LIVE , ca Nelutu Varga intentioneaza sa investeasca bani pentru a-i face poftele lui Dan Petrescu.

"Le trebuie sase jucatori de nivelul de Djokovic, Deac, Culio... Ca sa poti sa-i schimbi intre Liga 1 si Liga Campionilor . Poate ar trebui adusi jucatori putin mai tineri. Daca faci asta, ai sanse sa nu te faci de ras! CFR-ului ii lipsesc sase jucatori in lot. Patronul echipei vrea foarte mult sa sutina echipa si sper sa investeasca suma necesara. Dan Petrescu, daca ramane, nu va lasa jucatorii importanti sa plece" , a spus Iuliu Muresan, la ProSport LIVE .

Prima mutare pe care CFR a facut-o imediat dupa ce a castigat titlul a fost sa-i reinoiasca intelegerea lui Damjan Djokovic, care a semnat un contract valabil trei ani cu formatia din Gruia.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare