Liga 1

thumbs

Cine pica in Liga 2? FC Voluntari, Dunarea Calarasi si Hermannstadt se zbat pentru supravietuire. Toate calculele din finalul campionatului

23.05.2019, 22:35 Sursa: Prosport

Gaz Metan Medias a invins FC Voluntari, joi, cu scorul de 4-0 , iar lupta pentru evitarea retrogradarii se va duce pana in ultimele momente. Cu doua etape inainte de final, FC Voluntari, Dunarea Calarasi si FC Hermannstadt se lupta pentru supravietuire, respectiv pentru locul de baraj.

Hermannstadt poate retrograda etapa viitoare, daca pierde la Voluntari, iar Dunarea Calarasi invinge acasa pe Gaz Metan Medias. Daca acest scenariu va pica, Hermannstadt si Dunarea Calarasi se vor lupta in ultima etapa, la Sibiu, cu toate armele pe masa. De partea cealalta, FC Voluntari o va infrunta pe Dinamo in ultima etapa, intr-un meci care e posibil sa nu-i mai intereseze pe dinamovisti. Depinde cat de mult accent va pune Mircea Rednic pe castigarea playout-ului.

Daca FC Voluntari invinge Hermannstadt etapa viitoare, iar Dunarea Calarasi nu bate pe Gaz Metan, totul se va decide la Sibiu. In acelasi timp, cu un succes in ultimele doua etape, FC Voluntari scapa cu siguranta de retrogradarea directa, dar tremura pentru locul de baraj. Bergodi are doua puncte peste Alexa, astfel ca trebuie doar sa-si conserve avantajul pana la final. Vasile Miriuta in schimb e condamnat sa obtina macar patru puncte in ultimele doua etape.

La baraj, in proportie de 90%, reprezentanta Ligii 2 va fi aleasa dintre Petrolul Ploiesti si "U" Cluj. Chindia si Academica Clinceni sunt la un pas de promovarea directa.

Meciurile decisive din playout

Etapa 13

FC Voluntari - FC Hermannstadt Dunarea Calarasi - Gaz Metan Medias

Etapa 14

Dinamo - FC Voluntari FC Hermannstadt - Dunarea Calarasi

Clasament playout

Gaz Metan - 42p. Dinamo - 42p. FC Botosani - 38p. Poli Iasi - 31p. FC Voluntari - 27p. Dunarea Calarasi - 25p. Hermannstadt - 24p. Concordia Chiajna - 16p.

Articole asemanatoare