Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | Se incordeaza muschii! Gaz Metan cere bani pe Iordanescu, FCSB e amenintata cu suspendarea

31.05.2019, 10:44 Sursa: Prosport

Subiectul finalului de sezon, trecerea lui Edward Iordanescu de la Gaz Metan la FCSB , este aproape de finalizare. Incheierea playout-ului va lamuri, sub o forma sau alta, viitorul antrenorului care se bate cu Dinamo pentru prima pozitie. Asa cum Mihai Stoica a anuntat recent, FCSB va avea un antrenor la inceputul saptamanii viitoare, iar sansele ca acesta sa fie Edi Iordanescu par tot mai mici.

Sursele ProSport indica faptul ca Gaz Metan Medias isi ia masuri pentru a-l bloca pe antrenor sau, in cel mai nefericit caz, pentru a profita de pe urma insistentei patronului vicecampioanei din ultimele patru sezoane. Astfel, conducerea clubului a redactat un act care prevede faptul ca solicita penalitati de 200.000 de euro in eventualitatea in care antrenorul rupe unilateral intelegerea cu Gaz Metan . Banii ar putea fi platiti, in cazul in care Iordanescu isi doreste sa treaca la FCSB, de antrenor sau chiar de catre noul sau angajator.

Trecerea timpului a domolit considerabil avantul finantatorului FC FCSB cu privire la inregimentarea lui Iordanescu. Declaratiile lui Becali au oscilat si, de la certitudine, venirea fiului fostului selectioner a trecut la probabilitate cu mentiunea ca "sunt 100 de alti antrenori la coada". Modul in care Becali a tratat subiectul a deranjat considerabil oamenii din clubul pe care il detine, in special pe Mihai Stoica, dar nu a fost nici pe placul lui Iordanescu. Potrivit apropiatilor, acesta e iritat de superficialitatea cu care Becali ii trateaza cazul si atrage atentia ca, aflandu-se sub contract, FCSB risca suspendarea dreptului de a face transferuri daca il va contacta pentru negocieri. Gaz Metan a decis sa actioneze si sa nu mai accepte ca antrenorul sa ii fie contactat, direct sau indirect, cu privire la un "transfer" spre FCSB.

Articole asemanatoare