Liga 1

thumbs

BREAKING NEWS | Edi Iordanescu a refuzat FCSB! Antrenorul ramane la Gaz Metan

04.06.2019, 12:06 Sursa: Prosport

UPDATE | Edi Iordanescu nu merge la FCSB ! Conform surselor ProSport, antrenorul a luat decizia finala si a decis sa refuze propunerea facuta de Gigi Becali. Iordanescu Jr va ramane la Gaz Metan Medias.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anuntat marti dimineata ca in urmatoarele ore va decide cine preia postul lasat liber de Mihai Teja. Omul de afaceri sustine ca in proportie de 95%, Edi Iordanescu va fi noul antrenor al FCSB.

Surprins marti dimineata de reporteri, Becali a vorbit despre situatia lui Iordanescu Jr: "Eu nu stiu ce sa spun acum. Dupa doua-trei ore, cel mai probabil, ne vom intalni si vom vorbi. Aseara v-am spus ca din 90%, procentele au devenit 95%. Mai sunt 5%, asa ca poate nu mai vorbim, ca nici eu nu mai stiu ce sa zic acum. Poate omul se razgandeste noaptea, mai stii?" , a spus Becali.

Patronul FCSB spune ca are si variante de rezerva: "O sa va spun totul dupa aceea. Nu fac nimic la secret, pentru ca lumea trebuie sa stie ce se intampla la FCSB. Azi veti sti 100% antrenorul! Indiferent ca va fi Edi sau nu. Mai am si alte variante, dar nu vreau sa vorbesc acum despre ele, pentru ca vreau sa vad ce fac cu Edi" , a incheiat Becali.

Asa cum ProSport a anuntat , Walter Zenga e al doilea om aflat pe lista lui Becali, dupa Edi Iordanescu.

Negocierile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu

Contractul prin care Edi Iordanescu devine antrenorul FCSB nu a fost semnat inca, dupa negocierile purtate. Tehnicianul i-a prezentat conditiile prin care devine antrenorul vicecampioanei.

Becali e obligat sa plateasca despagubiri daca intervine asupra partii tehnice, asupra vestiarului sau asupra schimbarilor. Pe scurt, fiul fostului selectioner isi doreste autonomie completa. In rest, antrenorul i-a transmis ca poate declara orice doreste la TV, in obisnuitele sale interventii.

O alta clauza din contract e reprezentata de achitarea a un milion de euro in eventualitatea in care intelegerea va fi rupta unilateral.

Sursele ProSport sustin ca, in acest moment, e dificil ca ambele parti sa ajunga la un consens. Totusi, raspunsurile finale vor fi date marti.

Articole asemanatoare