Liga 1

thumbs

Ionut Chirila s-a dezlantuit la ProSport Live: "Dinamo nu e o echipa mica, e o echipa foarte mica. Managementul e hilar"

12.06.2019, 11:16 Sursa: Prosport

Ionut Chirila a criticat dur situatia de la Dinamo , spunand ca managementul clubului este unui hilar. Mai mult decat atat, antrenorul a spus ca Mircea Rednic nu a evaluat foarte bine situatia de la club, iar din acest motiv a fost indepartat de Ionut Negoita

"Rednic a avut o problema. N-a trecut prin toate etapele acestei profesii. A antrenat direct Rapid, dupa care direct Dinamo. La Dinamo erau foarte multi bani, iar la Rapid o echipa puternica, lasata de Lucescu. El a antrenat echipe mari. Cred ca Rednic n-a evaluat foarte bine unde se afla Dinamo in momentul asta. In acest moment, Dinamo nu este o echipa mica, este o echipa foarte mica. Din toate punctele de vedere.

Pentru mine, antrenorul adevarat este cel care vine si lucreaza cu jucatorii pe care ii are. S-a pus intrebarea: <>. Managementul lui Dinamo este hilar. De sapte ani de zile vorbim de New Dinamo" , a spus Ionut Chirila, la ProSport Live .

Intreg scandalul de la Dinamo a pornit in urma cu o saptamana, cand patronul Negoita l-a demis pe Mircea Rednic si l-a angajat in schimb pe Eugen Neagoe.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare