Italia

thumbs

Ramane sau pleaca de la Dinamo? Golgheterul "cainilor", Mattia Montini, a luat decizia: "Ma simt pentru prima oara un jucator important"

13.06.2019, 11:27 Sursa: Prosport

Adus la ideea lui Mircea Rednic la Dinamo , atacantul italian Mattia Montini nu va avea aceeasi soarta ca a tehnicianului. Jucatorul in varsta de 27 de ani a oferit un interviu pentru site-ul jurnalistului Gianluca di Marzio in care a vorbit despre viitorul lui.

" Ma simt puternic. Am 27 de ani si cred ca mai am mult de dat acestui sport. Am facut multe erori in cariera, dar acum am ca obiectiv sa fiu un jucator decisiv pentru Dinamo. Ma simt ca acasa si deja ma gandesc la urmatorul campionat ", a precizat Mattia Montini, care le-a povestit italienilor cum a ajuns la echipa din Stefan cel Mare:

" Dupa falimentul lui Bari, eram liber de contract si am primit o oferta direct de la antrenorul Rednic, o persoana care s-a dovedit a fi foarte importanta in evolutia mea. M-am gandit cateva zile si am ramas surprins de proiect si increderea pe care mi-a aratat-o.

Probabil ca am luat o decizie surprinzatoare, dar aveam nevoie de o schimbare. A fost un risc sa aleg sa joc in Romania, unul pe care nu si l-ar fi asumat multi. Dar eu am crezut in aceasta experienta si in posibilitatea de a-mi relansa cariera. Nu ma asteptam la un asemenea impact. Speram insa. Am simtit increderea de care aveam nevoie pentru a crede din nou in mine. Aici ma simt pentru prima oara un jucator important. Sunt oprit pe strada si ma simt iubit. Unde? In centrele comerciale ".

Montini a vorbit si cu ProSport si a dezvaluit ca este atras de "mall-urile din Bucuresti", acelasi lucru pe care l-a sublinat si in presa din Italia:

" Aici sunt centre comerciale enorme, superbe. Eu si iubita mea ne petrecem mult timp in ele. De multe ori fanii vin si-mi cer sa facem o poza, un tricou. Vad fericirea in ochii lor. E o senzatie unica. Ce-mi lipseste din Italia? Mancarea. Aici se mananca bine, dar Italia e la alt nivel ".

Mattia Montini a marcat 13 goluri in 23 de partide la Dinamo, formatie la care a ajuns in luna noiembrie 2018.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare