Liga 1

thumbs

Transfer de play-off pentru Edi Iordanescu! Sergiu Bus a semnat cu Gaz Metan!

13.06.2019, 15:20 Sursa: Prosport

Atacantul Sergiu Bus a semnat joi un contract cu Gaz Metan Medias, echipa pregatita de Edi Iordanescu, ce a incheiat pe primul loc al play-out-ului Ligii 1 Betano.

Iordanescu junior l-a dorit sub comanda sa pe Bus, jucator ce a parafat acordul cu mediesenii din psotura de liber de contract, ultima data fiind la Levski Sofia, acolo unde a marcat patru goluri si a evoluat in 21 de partide. Atacantul ajunsee la bulgari vara trecuta, dar nu i-a mai fost prelungita intelegerea ce a expirat acum.

Sergiu Bus, cotat la 450.000 de euro, are 26 de ani si a bifat echipe importante de-a lungul carierei. A castigat titlul si Cupa cu CFR, unde a activat in perioada 2009 - 2014, dar a fost imprumutat la mai multe formatii, inclusiv la Gaz Metan. A jucat si in strainatate, la TSKA Sofia, in Anglia la Sheffield Wednesday sau in Italia, la Salernitana.

"Cred ca sunt genul de atacant care cauta mereu spatii, iar in careu ma descurc bine si pot inscrie chiar si din jumatati de ocazie, uneori", se descria mai demult Sergiu Bus, care a incheiat acordul cu Levski la finalul lunii mai.

El a fost eroul lui Levski, anul trecut, cand a calificat echipa in finala Cupei Bulgariei. A inscris atat in prima mansa, cat si in returul cu rivala TSKA Sofia, cele doua intalnindu-se in semnifinale.

Articole asemanatoare