Liga 1

thumbs

Dan Alexa a anuntat ce jucatori pleaca de la Astra si care este situatia lui Alibec: "Domnul Niculae a fost ieri la echipa"

14.06.2019, 11:31 Sursa: Prosport

Dan Alexa este noul antrenor al Astrei, iar joi, acesta a condus deja prima sedinta de antrenament a giurgiuvenilor, la Ploiesti. Tehnicianul a vorbit despre obiectivele echipei in sezonul urmator, dar si despre transferuri.

Fundasul Mike Cestor (27 de ani) si mijlocasul Filip Mrzljak (26 de ani) vor pleca in aceasta vara, cei doi depunandu-si memoriu pentru a ramane liberi de contract pentru neplata salariilor. In aceeasi situate este si internationalul U21 Mihai Butean (22 de ani), despre care Alexa spune ca spera sa treaca cu vederea probleme financiare si sa continue alaturi de Astra :

"Sunt jucatori care si-au depus memorii: Cestor, Mrzljiak. Butean are un memoriu pe rol, imi doresc foarte mult sa ramana. El trebuie sa inteleaga ca Astra i-a oferit un mare sprijin, el a jucat un retur si a facut-o foarte bine. Trebuie sa inteleaga problemele care au fost si sa mai ramana cel putin un an, dar vom vedea ce va fi. Obiectivul este play-off-ul. Important e sa aducem jucatori de calitate, care sa ne ajute si sa ne faca sa indeplinim obiectivul. Domnul Niculae a fost ieri la echipa, a dat asigurari ca vor fi platite restantele. S-au platit deja din ele acum doua-trei saptamani." , a declarat antrenorul, la DigiSport.

Despre Denis Alibec (28 de ani), Alexa spune ca va pleca de la Astra in cazul in care formatia patronata de Ioan Niculae va primi o oferta avantajoasa: "Denis e un jucator exceptional, este legat de Astra sufleteste. Probabil daca va fi o oferta buna pentru el i se va da drumul. Am apucat sa vorbesc ieri cu el si doar in cazul unei oferte foarte bune va pleca. Este un jucator de exceptie, care in Romania nu prea se mai gaseste" .

Situatia lui Dani Coman, in continuare incerta

Dani Coman si-a anuntat despartirea de Astra Giurgiu inaintea de finala Cupei Romaniei, insa presedintele a spus ca va trebui sa respecte preavizul de 90 de zile. Coman si-a facut aparitia in continuare la antrenamentele echipei, insa este incert daca va mai continua sau nu la echipa care a terminat pe locul 5 in play-off.

"Eu cred ca Dani Coman va ramane, este unul dintre presedintii buni ai Romaniei. E genul de presedinte foarte serios" , a mai declarat Alexa.

Articole asemanatoare