Liga 1

thumbs

Propunerea inedita a lui Negoita! Vrea sa negocieze cu Rednic de fata cu suporterii dinamovisti: "Totul pentru a gasi cea mai buna solutie"

15.06.2019, 19:26 Sursa: Prosport

Ionut Negoita i-a inaintat lui Mircea Rednic (57 de ani) o oferta pentru a cumpara clubul Dinamo . In acest moment, raspunsul "Puriului" se lasa asteptat. Acesta a revenit in tara vineri, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala in Belgia, si a avut un mesaj pentru Negoita.

Practic, in suma de trei milioane de euro pe care Negoita o cere in schimbul clubului din "Stefan cel Mare" nu intra si palmaresul glorios al lui Dinamo, acesta fiind detinut de Nicolae Badea. Actionarul majoritar al echipei este dispus sa negocieze cu Mircea Rednic de fata cu suporterii dinamovisti: "In ciuda pretului considerat de foarte multa lume ca fiind unul derizoriu, domnul Mircea Rednic considera ca suma propusa de mine este mare. Imi exprim disponibilitatea de a discuta pe marginea acestui pret inaintat de catre mine si astept o contra-oferta.

In plus, pentru binele lui Dinamo pot organiza oricand o intalnire intre mine si domnul Rednic, intalnire la care sunt bineveniti si suporterii. Totul pentru a gasi cea mai buna solutie pentru rezolvarea acestei tranzactii si pentru binele lui Dinamo ", a declarat Negoita, pentru gsp.ro.

Ionut Negoita cere trei milioane de euro pentru 51 la suta din actiuni sau 3.8 milioane de euro pentru 67 din actiuni. "Restul de procente raman la mine. Dar nu am o problema sa le tranzactionez si pe ele" , sustine patronul actual, dar ramane problema ocuparii unei functii. Daca accepta sa se "rupa" definitiv de club, Rednic ar prelua Dinamo.

"Eu il intreb pe domnul Negoita ce vinde? Stadion n-ai! Palmares ai? Ce vinzi? Le transmit suporterilor sa aiba incredere in mine", a spus Mircea Rednic, la intoarcerea in tara.

Articole asemanatoare