Liga 1

thumbs

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei! Este pe lista unei echipe importante din Spania

15.06.2019, 21:28 Sursa: Prosport

Ianis Hagi (20 de ani) are sanse din ce in ce mai mici sa ramana la Viitorul si din sezonul urmator, tatal sau anuntand de mai mult timp ca acesta urmeaza sa fie transferat in strainatate. Decarul nationalei de tineret este pe lista unei echipe importante din Spania.

Sevilla este clubul care-l doreste pe fiul lui Gica Hagi, scrie publicatia Estadio Deportivo. Acestia au obtinut lista de transferuri a directorului sportiv al andaluzilor, Ramon Rodriguez Verdejo "Monchi", iar printre acestia se regaseste si Ianis.

Recent, George Ogararu a publicat, pe retelele de socializare, o poza cu el si Gica Popescu (noul presedinte al Viitorului) din Spania, de la academia Barcelonei, club la care "Baciul" a evoluat in cariera sa de fotbalist.

La inceputul lunii, Gheorghe Hagi a recunoscut ca Gigi Becali l-a contactat si i-a pus pe masa o suma uriasa pentru transferul lui Ianis la FCSB : "Eu am vorbit cu Gigi. Gigi mi-a zis si mie, deci la el e intentia lui, oferta e foarte mare pentru Romania, e fantastica, parerea mea. Eu zic ca Ianis in Romania a aratat tot ce poate. El are nevoie de o provocare europeana. In momentul de fata eu ca manager, vazandu-l si lucrand cu el, cred ca e momentul ideal pentru el sa faca urmptorul pas, european", a declarat Hagi.

Gigi Becali ar fi oferit trei milioane de euro plus 20% dintr-un eventual transfer, pentru ca Hagi sa-l lase pe Ianis la FCSB. Mutarea nu s-a realizat, iar Ianis are sanse foarte mari sa ajunga in strainatate.

14 goluri si opt pase decisive in 39 de partide a bifat Ianis Hagi pentru Viitorul in acest sezon, in toate competitiile.

Articole asemanatoare