Liga 1

thumbs

FC Botosani s-a reunit cu un nou antrenor si un nou director sportiv. Noutatile din lot si primele declaratii ale "principalului" | VIDEO

18.06.2019, 12:31 Sursa: Prosport

Dupa o vacanta de aproximativ doua saptamani, jucatorii echipei FC Botosani au revenit la pregatire de luni, 17 iunie. Nu au revenit toti la antrenament. Fabbrini, Burca, Karaboue, Mihai Roman, Razvan Oaida sau Martin Fraisl s-au despartit de FC Botosani si deja sunt legitimati la alte echipe. De asemenea, nu au mai revenit nici antrenorul prinaipal Liviu Ciobotariu, "secundul" Adrian Iordache, antrenorul cu portarii Mihai Stetca si preparatorul fizic Lucian Paun.


In schimb, noii raspunzatori de rezultate vor fi Marius Croitoru si Mihai Ciobanu, noul antrenor principal, respectiv noul director sportiv. Ciobanu va fi insa antrenorul din acte, fiindca Croitoru nu are licenta Pro, necesara Ligii 1.

Cat priveste noutatile din lot, sunt multi jucatori tineri plus unii jucatori veniti in probe. Este vorba de Denis Harut (ACS Poli Timisoara), Alexandru Tiganasu (Petrolul), Andres Bautista, Moussa Diakite (FC Botosani 2), Eduard Florescu (revenit dupa imprumutul la FC Arges), Leonel Pierce (argentinian - Deportivo Santamarina), Mario Ebenhofer (austriac - Blau Weiss Linz), Dragos Penescu (FC Botosani 2), Alexandru Piftor (FC Botosani 2), Razvan Andronic (FC Botosani 2), Stefan Askovski (macedonian - Slavia Sofia), Cosmin Birnoi (ACS Poli Timisoara) si George Campanu (FCM Alexandria), Alex Corban (FC Botosani 2).

In urmatoarele doua zile se va efectua vizita medicala iar pe 21 iunie se va pleca in cantonament in Austria.

Marius Croitoru: "Dupa ce voi vorbi cu domnul Iftime, atunci voi face public obiectivul echipei"

Marius Croitoru si-a inceput astazi cariera de antrenor si spune ca si-a fixat deja o serie de obiective. In urma cu un an, fostul mijlocas si-a agatat ghetele in cui si a venit la Botosani unde i s-a oferit postul de director sportiv. Acum, Valeriu Iftime, patronul FC Botosani, are mare incredere in Croitoru si a decis sa-l numeasca seful staffului tehnic.

Marius Croitoru spune ca si-a fixat un obiectiv pentru acest sezon, dar nu a dorit sa-l faca public. In schimb, a spus ca vor veni jucatori cel putin la fel de valorosi ca Fabbrini, Burca sau Karaboue.

"Au plecat jucatori care au dus greul sezonul trecut. Sunt sase titulari care au plecat dar consider ca jucatorii care vor veni vor avea aceeasi valoare. Nu ne grabim sa aducem fotbalisti. Nu ne intereseaza numarul, ci valoarea. Sunt trei-patru fotbalisti, dar nu pot sa va dau nume pentru ca nu sunt semnati. Nu cred ca este antrenor care sa nu-si propuna lucruri marete. Inca nu am discutat despre obiectiv, dar eu am obiectivele mele pe care le voi anunta in vestiar. Dupa ce voi vorbi cu domnul Iftime, atunci voi face public obiectivul echipei" , a declarat Marius Croitoru.

Articole asemanatoare