Liga 1

thumbs

Noile "perle" ale lui Iftime! Finantatorul FC Botosani e incantat de jucatorii U21 pe care Marius Croitoru ii va folosi in noul sezon

02.07.2019, 18:17 Sursa: Prosport

Valeriu Iftime, finantatorul FC Botosani , a mers in cantonamentul din Austria pentru a urmari meciurile amicale ale echipei antrenate de Marius Croitoru. In primele trei teste, echipa din Botosani a inregistrat doua victorii, cu Schwaz (Austria) si FK Jablonec (Cehia), si a pierdut meciul jucat impotriva celor de la Ludogoret (Bulgaria).

Iftime spune ca, in mare parte, lotul este stabilit si ca mai cauta doar un atacant si un fundas central pentru a-i achizitiona. In privinta jucatorilor under 21, finantatorul este incantat de optiunile pe care le are Croitoru in lot.

"Echipa joaca fotbal, avem solutii, iar atmosfera este una foarte buna. Am vazut meciul de ieri, in care am dominat echipa de pe locul patru din Cehia. Foarte important este ca sunt solutii pentru jucatorii sub 21 de ani. In cantonament sunt noua jucatori sub 21 de ani care pot juca in orice moment. Il avem pe Chindris, care va fi titular, Harut se pregateste foarte bine, mai sunt Piftor, Corban. Campanu este un copil foarte bun, care poate fi o solutie. Il mai avem pe Moescu, un copil de 18 ani de la echipa a doua, care a jucat foarte bine. Nu imi fac niciun fel de probleme in privinta jucatorilor sub 21 de ani. Mai cautam un fundas central si un atacant" , a spus Valeriu Iftime.

In primul amical din cantonamentul din Austria, FC Botosani s-a impus cu 4-0 in fata austriecilor de la Schwaz (goluri Eduard Florescu, Andronic - doua, Ashkovski). In al doilea a pierdut cu 1-2 cu bulgarii de la Ludogoret (gol Andrei Miron), iar in al treilea test a batut-o cu 2-0 pe FK Jablonec (goluri Reagy Ofosu - doua).

Urmatorul meci amical este programat pe astazi, impotriva rusilor de la FC Ufa, iar ultimul test din cantonamentul din Austria va fi pe 4 iulie, contra formatiei Dinamo Kiev.

Articole asemanatoare