Liga 1

thumbs

FC Botosani si-a prezentat oficial noul antrenor: "Nu va fi usor, dar nu ma tem"

10.07.2019, 12:14 Sursa: Prosport

Noul antrenor al FC Botosani este foarte optimist ca va reusi chiar daca nu are experienta. El s-a declarat multumit de lotul pe care il are la dispozitie si spune ca nu ii este teama de un eventual esec la debutul in cariera de antrenor.

"Pentru mine este o onoare sa antrenez FC Botosani. Toate discutiile din momentul in care am plecat de aici, au fost sa ma reintorc. Nea Valeriu stia exact ceea ce vreau eu sa fac in viata si mi-a oferit aceasta oportunitate. Nu am nici cea mai mic teama, stiu ce pot sa fac impreuna cu baietii. Ramane sa demonstram. Nu va fi usor, dar nu am nici cea mai mica teama" , a spus Marius Croitoru.

Cate priveste perioada de pregatire, noul antrenor spune ca a vrut sa vada toti jucatorii din lot si ca si-a stabilit un 11 de baza cu care va juca in acest debut de campionat.

"A fost o perioada buna, au fost rezultate care m-au multumit la cateva meciuri. Am cautat sa dau minute tuturor jucatorilor din lot. Am avut un lot foarte numeros, am avut 10-11 jucatori U21 pe care a trebuit sa-i rulez ca sa vad pe cine ma pot baza. Mi-am schitat un prim 11. Au plecat foarte multi jucatori dar incerc sa merg pe scheletul vechi de jucatori, pe nucleul de baza. Avem cateva posturi pe care nu am reusit sa le acoperim in totalitate" , a mai adaugat Marius Croitoru.

Articole asemanatoare