Liga 1

thumbs

Inghesuiala ca la Neversea. 11 jucatori au ajuns la FC Botosani in aceasta vara. FOTO | Cum s-au organizat la prezentarea oficiala

10.07.2019, 13:51 Sursa: Prosport

FC Botosani si-a prezentat astazi jucatorii veniti vara aceasta si cu care va ataca play-off-ul Ligii 1. Oficialii clubului au anuntat ca nu s-a incheiat campania de achizitii si mai incearca sa aduca doi jucatori pana pe 3 septembrie cand se incheie perioada de transferuri.

In aceasta vara, FC Botosani s-a despartit de cativa jucatori foarte importanti cu ar fi Fabbrini, Burca, Roman sau Fulop iar in locul lor au venit portarul Hankic, fundasul dreapta Denis Harut, fundasul stanga Alexandru Tiganasu, mijlocasii Leonel Pirce, Mario Ebenhofer si Alexandru Campanu si atacantii Stefan Askovski si Reagy Ofosu. De asemenea, a revenit portarul Ianos Branza, mijlocasul Eduard Florescu si a fost promovat de la echipa a doua Bogdan Melinte.

Staff-ul FC Botosani este format din Marius Croitoru (antrenor principal), Alin Bejan (antrenor secund), Adrian Iordache (antrenor secund), Ovidiu Chiribici (preparator fizic) si Alin Bordeanu (antrenor cu portarii).

Atat antrenorul Marius Croitoru cat si presedintele Catalin Anton au anuntat ca mai cauta inca doi jucatori pentru a completa lotul. "Mai avem nevoie de un fundas central si un atacant central. Inca suntem in cautarea acestor doi jucatori" , a spus Catalin Anton.

Printre jucatorii veniti vara aceasta se numara fundasul stanga Alex Tiganasu. Acesta a debutat la FC Botosani, in liga a doua. A fost vandut la Astra pentru suma de 100.000 de euro, o suma record la acea vreme pentru FC Botosani. El a revenit si spune ca isi doreste sa joace in play-off cu FC Botosani. "Ma buc ca ma revenit acasa si sper ca in acest an sa mergem in play-off" , a spus Alex Tiganasu.

Articole asemanatoare