Liga 1

thumbs

Dan Petrescu a recunoscut in ultima conferinta de presa: "Am bagajele facute, sunt antrenor profesionist"

16.07.2019, 22:38 Sursa: Prosport

CFR are cea mai proasta perioada cu Dan Petrescu antrenor. In mai putin de doua saptamani, clujenii au pierdut Supercupa, cu Viitorul , au fost invinsi de Astana si au remizat cu Poli Iasi , pe teren propriu.

Cu toate ca sefii nu iau in calcul demiterea lui Dan Petrescu, antrenorul simte presiunea. Edward Iordanescu a fost demis anul trecut, dupa un esec in Champions League . "Daca nu castigi la CFR e presiune. Una era daca veneam dupa o victorie si alta este daca venim dupa un egal. Eu mereu am bagajele facute, sunt antrenor profesionist" , a spus Dan Petrescu.

Nevoia de a ajunge in grupe

Este tensiune in birourile sefilor de la CFR. Nelu Varga a ordonat calificarea in grupele Champions League sau Europa League , pentru a-si mai amortiza putin din investitia de zeci de milioane, din ultimii doi ani. Petrescu le-a transmis jucatorilor ca trebuie sa intre in grupe pentru linistea lor financiara. Daca CFR este eliminata de Astana va continua in turul doi preliminar al Europa League. "Degeaba eliminam Astana, daca nu mergem in grupele Ligii Campionilor. Daca mergem in Europa, trebuie sa ajungem in grupe pentru binele clubului".


"Cu Tucudean apt aveam un trofeu, un egal cu Astana si o victorie cu Iasi"

George Tucudean nu va fi in lot maine, in returul cu Astana. Cu el in teren, Petrescu este convins ca lucrurile ar fi stat altfel in startul sezonului. "Daca Tucudean era apt, cred ca aveam un trofeu, un egal in deplasare si o victorie la Iasi. Sa speram ca va marca unul dintre fundasi sau unul dintre mijlocasi ", a spus Petrescu.

Articole asemanatoare