Liga Europa

thumbs

Viitorul va avea alta adversara in Europa League! Belgienii au luat decizia: ce se intampla cu Antwerp si ce echipa ar putea intalni trupa lui Hagi

17.07.2019, 16:32 Sursa: Prosport

Viitorul schimba adversara din preliminariile Europa League . Tribunalul belgian de arbitraj sportiv (CBAS) ca echipa Mechelen nu va mai juca in Europa League in acest sezon, astfel ca Antwerp nu va mai fi advesara trupei lui Gica Hagi. Presa din Belgia scrie despre ultima decizie luata de oficialii din fotbalul belgian.

CBAS a venit cu noua decizie in cazul meciului Mechelen - Waasland-Beveren , de pe 11 martie 2018, partida fiind susectata de blat. CBAS s-a pronuntat si a confirmat decizia camerei de apel a comisiei de litigii a Federatiei belgiene de fotbal (URBSFA): KV Mechelen si patru oficiali ai sai au fost gasiti vinovati de acte de falsificare a competitiei.

Mechelen a castigat Cupa Belgiei si de aceea putea juca in preliminariile Europa League. Belgienii urmeaza sa informeze UEFA, iar forul continental va aplica propriile sanctiuni. Ramasa fara Mechelen in Europa League, federatia din Belgia sper ca UEFA sa fie de acord ca Gent sa-i ia locul, iar astfel Gent va fi urmatoarea adversara a echipei lui Gica Hagi. In acest caz, Antwerp va intra direct in turul trei preliminar din Europa League, iar Standard Liege va intra direct in grupe. Decizia nu este definitiva.

Articole asemanatoare