Liga 1

thumbs

Asta ar fi umilinta suprema pentru Dinamo. Ironia dura a lui Ion Tiriac, dupa 0-5 cu Viitorul: "La cum se duce echipa, poate iese"

17.07.2019, 21:41 Sursa: Prosport

Dinamo este tina ironiilor dupa prima etapa, dupa umilinta cu Viitorul Constanta (0-5). Ion Tiriac si-a permis si el sa trimita cateva mesaje bucurestenilor, chiar la evenimentul de pe Arena Nationla, in cadrul caruia Simona Halep le-a prezentat romanilor trofeul cucerit la Wimbledon.

Tiriac a facut o paralela intre tenis si fotbal, declarand ca la ora actuala, la cum arata Dinamo, poate sa piarda si cu 0-30. " Intr-un joc de tenis, cum se spune pe englezeste, intr-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, inca n-a fost 30-0 la fotbal, dar asa cum se duce Dinamo, poate iese. Imi poare rau, e echipa mea. Sa ne intoarcem la tenis ", a spus Tiriac la evenimentul de pe cel mai mare stadion al tarii.

Dupa mai multe schimbari la nivelul bancii tehnice, la nivelul structurilor de conducere, dar si in lotul de jucatori, Dinamo a inceput foarte prost sezonul 2019-2020 al campionatului. Elevii pregatiti de Eugen Neagoe au cedat cu 0-5 in fata celor de la Viitorul Constanta. Suporterii nu au suportat umilinta din teren si cu cateva minute inaintea finalului de meci au intrat pe gazon. Dupa partida, fanii au continuat sa protesteze la adresa conducerii si i-au cerut finantatorului Ionut Negoita sa vanda pachetul majoritar si sa plece.

In etapa cu numarul 2, Dinamo joaca impotriva Universitatii Craiova . Partida este programata duminica, de la ora 21:00. ProSport.ro transmite meciul in format live blog.

Articole asemanatoare