Liga 1

thumbs

CFR Cluj a facut marele anunt! Mijlocasul a semnat pe 2 ani: "E cel mai bun din campionatul nostru"

19.07.2019, 19:25 Sursa: Prosport

Emmanuel Culio (35 de ani) va mai juca cel putin 2 ani in tricoul CFR-ului. Bogdan Mara a anuntat ca mijlocasul a semnat deja noul contract, dupa ce stafful tehnic si conducerea au considerat ca merita sa continue la campioana Ligii 1. A dat un randament bun in meciurile din sezonul trecut, fiind considerat, potrivit declaratiilor lui Mara, unul dintre cei mai buni fotbalisti care evolueaza in Romania.

" I-am prelungit contractul, va fi inca doi ani cu noi. E unul dintre cei mai buni jucatori din campionatul nostru ", a precizat Bogdan Mara la Digi Sport. Culio se afla la a doua experienta ca jucator al CFR-ului. Prima a avut loc in perioada 2007-2011, iar a doua a inceput in vara lui 2017 si se va prelungi, conform actualei intelegeri, cel putin pana in 2021. Mijlocasul de origine argentiniana are 212 meciuri in tricoul ardelenilor, 25 de goluri si 31 de pase decisive. Site-ul transfermarkt ii ofera o cota de 550.000 de euro.

In varsta de 35 de ani, Culio s-a consacrat la CFR in meciul cu Roma de pe Olimpico din grupele Ligii, cand a reusit o dubla si a adus prima victorie din istoria clubului in cea mai prestigioasa competitie continentala. A fost debutul CFR-ului in Liga Campionilor . Culio a castigat de 4 ori titlul in Romania, toate trofeele fiind luate cu CFR Cluj . De asemenea, mijlocasul a mai ridicat doua Cupe ale Romaniei, dar si doua Supercupe.

Articole asemanatoare