Liga 1

thumbs

Inca o plecare de la FCSB! Fotbalistul nu a apucat sa debuteze, dar Becali a decis ca nu mai e nevoie de el

19.07.2019, 22:22 Sursa: Prosport

Stefan Cana (18 ani) este ultimul nume plecat de la FCSB in aceste zile, cand vicecampioana decide sa-i imprumute pe tinerii de la echipa. Fundasul va evolua in stagiunea 2019-2020 la Farul Constanta, echipa patronata de Ciprian Marica.

Cana nu a apucat sa joace pana acum la prima echipa a FCSB-ului. Era un jucator care facea parte din lotul echipei U19 si a prins si cateva meciuri pentru echipa a doua a viecampioanei Romaniei. La Farul, FCSB i-a mai imprumutat si pe Mihailo Mitrov, Robert Baciut si Alexandru Nicola. Echipa patronata de Gigi Becali a mai cedat si alti tineri pentru sezonul urmator, la Academica Clinceni. Este vorba de Robert Ion si Cristian Dumitru. Acesta din urma a marcat si a oferit un pasa decisiva in returul din Europa League , cu Milsami Orhei, dar Becali a anuntat la finalul meciului ca il lasa la echipa promovata recent in Liga 1.

" Cea mai mare tampenie, care imi foloseste mie cel mai mult. Ca le dau tuturor jucatori. Imi e extrem de favorabila regula asta, dar nu e normal asa ceva. Are dreptate Dan Petrescu, ce fac, sunt angajat sa cresc jucatori? ", a spus Becali, la Digi Sport.

Articole asemanatoare