Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | Cine va difuza dubla dintre Viitorul si Gent, din turul 2 al Europa League

20.07.2019, 13:19 Sursa: Prosport

FC Viitorul va debuta in Europa League contra lui Gent, iar cele doua jocuri ar urma sa fie transmise in direct de Televizunea Romana. Din informatiile ProSport , TVR1 si TVR HD vor fi singurele posturi care vor difuza dubla dintre Viitorul si Gent. Meciul tur va avea loc in Belgia, de la ora 21:30, iar returul la Ovidiu, de la ora 18:00.

Cum a ajuns Viitorul sa joace contra lui Gent

Cu o saptamana inaintea turului secund din Europa League, UEFA a anuntat oficial ca Viitorul va juca impotriva lui KAA Gent. Formatia KV Mechelen a fost exclusa din cupele europene, astfel ca Antwerp, adversara initiala, a urcat in turul al treilea, iar Gent a intrat in turul secund.

Mechelen a fost exclusa la initiativa Tribunalului Belgian de Arbitraj Sportiv (CBAS), din cauza unui meci suspectat de blat. Pe 11 martie 2018, Mechelen s-a duelat cu Waasland-Beveren, iar conform surselor din Belgia, jocul a fost unul aranjat. Mechelen a castigat Cupa Belgiei si de aceea putea juca in preliminariile Europa League. Belgienii au informat insa UEFA cu privire la decizia interna pe care au luat-o, iar forul continental a decis ca Mechelen nu poate participa in cupele europene. Asadar, Viitorul se va duela cu Gent, Antwerp va intra direct in turul trei preliminar din Europa League, iar Standard Liege va intra direct in grupe. Decizia este definitiva.

Articole asemanatoare