Liga 1

thumbs

Dan Petrescu l-a convins sa vina la CFR Cluj dupa o singura discutie! Ultimul fotbalist transferat de campioana recunoaste: "Cel mai important e sa castig trofee in Romania"

20.07.2019, 16:38 Sursa: Prosport

Nou-venitul in lotul CFR-ului, Mike Cestor (27 de ani), a recunoscut cum a decurs procesul transferului sau la campioana Romaniei. Francezul sustine ca s-a inteles fara probleme cu oficialii clubului asupra mutarii.

Fundasul central este ultima achizitie a clujenilor, iar sambata va debuta cu Academica. Francezul de 27 de ani a jucat 34 de meciuri pentru Astra , in sezonul trecut si ar putea fi o optiune pentru Petrescu, in linia defensiva, pentru jocurile cu Maccabi.

" CFR e cel mai important club din Romania. Am avut o discutie foarte clara cu sefii clubului, antrenorul este foarte experimentat si voi avea multe de invatat de la el. Am vorbit o singura data cu Dan Petrescu, apoi am vorbit cu presedintele clubului si cu directorul sportiv. Au fost discutii constructive si de aceea sunt aici ", a declarat Mike Cestor,

Fundasul a vorbit si despre obiectivele sale cu CFR Cluj : " Stiu ca toata lumea isi doreste sa joace in Liga Campionilor , dar pentru mine cel mai important lucru este sa castig trofee in Romania ", a adaugat aparatorul central.

Articole asemanatoare