Cupa Romaniei

thumbs

"Echipele de top din Liga 1 sa se uite la el." Ilie Dumitrescu, fermecat de un fotbalist al Astrei. Cluburile puternice, indemnate sa-l transfere

26.05.2019, 11:17 Sursa: Prosport

Finala Cupei Romaniei castigata de Viitorul in fata Astrei, scor 2-1, nu i-a schimbat parerea lui Ilie Dumitrescu despre fundasul giurgiuvenilor, Mike Cestor (27 de ani). Aparatorul central francez a devenit om de baza de la venirea sa la echipa, iar acum poate prinde un transfer bun la una dintre echipele din play-off.

Astra Giurgiu a condus in ultimul act al Cupei Romaniei, dar Viitorul a rasturnat situatia pe tabela. In ultimul act, Mike Cestor a fost titular si integralist si i-a confirmat din nou asteptarile lui Ilie Dumitrescu.

Analistul sportiv le-a indemnat pe echipele puternice din Liga 1 Betano sa se orienteze spre fundasul francez, cel care va deveni liber de contract in vara, in urma problemelor financiare de la Astra: "Echipele de top din Liga 1 sa se uite la Cestor, fundas central de picior stang. Sa se uite putin la Cestor. Echipele care isi permit un fundas, sa-l ia pe Cestor. I-am urmarit toate evolutiile. Si-a depus si memoriu sa devina liber. A avut evolutii foarte bune" , a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Originar din Paris, Cestor a jucat o buna parte din cariera sa in Anglia, unde a evoluat pentru: Leyton Orient, Boreham Wood si Woking FC, intre 2010-2015.

Pentru francez a urmat SAS Epinal, iar in vara lui 2018 a venit liber de contract la Astra Giurgiu.

33 de partide a jucat Cestor si a marcat 1 gol

Articole asemanatoare