Liga 1

thumbs

Cicaldau a avut un raspuns ferm cand a fost intrebat despre oferta de la Genk

22.07.2019, 08:11 Sursa: Prosport

Universitatea Craiova s-a impus in meciul jucat in deplasare, pe Arena Nationala, in etapa a doua a Ligii 1, in fata clubului Dinamo . Oltenii au castigat cu 2-0 si au adunat sase puncte din tot atatea posibile in noul sezon de campionat.

" Vom sarbatori doar in aceasta seara pentru ca joi ne asteapta un meci foarte greu. Se aude muzica (n.red. - din vestiar), ne bucuram doar in seara asta, dar trebuie sa avem grija la refacere ca ne asteapta un meci greu in deplasare.

Ma bucur ca azi am reusit sa inscriem doua goluri si sa nu primi niciunul. Am dominat jocul cap coada, nu cred ca ne-au creat mari probleme ", a spus Alexandru Cicaldau, care a vorbit despre meciul de joi, din turul 2 preliminar al Ligii Europa contra echipei din Ungaria, Honved: " E foarte important ca s-a scris istorie sa trecem de acel tur, trebuie sa privim in fata si sa ne gandim la meciul de joi ".

Cicaldau a vorbit si despre gazonul de pe Arena Nationala: " Cred ca a fost mai slab decat cel de la Craiova, in anumite parti era foarte, foarte bun, dar ambele echipe au jucat pe acest stadio si ne bucuram ca am castigat ".

Intrebat despre un transfer in Belgia, la Genk, Cicaldau a spus: "Cand va exista o oferta concreta, va afla toata lumea. Acum vreau sa ma concentrez pe meciurile de la Craiova".

Articole asemanatoare