Liga 1

thumbs

Primele cuvinte rostite de Eugen Neagoe, dupa stopul cardio-respirator suferit pe banca tehnica. Decizia luata de antrenorul lui Dinamo

22.07.2019, 08:10 Sursa: Prosport

Eugen Neagoe (51 de ani) a lesinat, duminica, in timpul meciului Dinamo - Craiova , scor 0-2, diagnosticul medicillor fiind stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculara pe fond de tabagism . Dupa ingrijirile de urgenta primite, starea de sanatate a antrenorului de la Dinamo s-a ameliorat, iar acesta a stat de vorba cu familia.

Desi a trecut prin momente cumplite, Neagoe a ramas tot cu gandul la fotbal, iar primele sale cuvinte rostite la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca ar fi fost "Cat e scorul?" , potrivit gsp.ro.

Familia si mai multi apropiati ai lui Eugen Neagoe au venit imediat la spital pentru a-l vedea. Nu au lipsit nici oficialii adversarei de la U Craiova, precum Ion Impuscatoiu, Emil Pieleanu, Silvian Cristescu sau Costel Ilinca.

De asemenea, Eugen Neagoe pare decis sa renunte la antrenorat, cel putin pentru o perioada. Familia a insistat sa nu-si mai puna viata in pericol pe banca tehnica, iar actualul staff tehnic al lui Dinamo ar urma sa fie mentinut doar pentru urmatoarea etapa, contra lui CFR Cluj , sambata, de la ora 21:00, mai scrie sursa citata.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare