Liga 1

thumbs

Prima parere avizata dupa clipele teribile prin care a trecut Eugen Neagoe: "L-as sfatui sa faca asta"

22.07.2019, 08:29 Sursa: Prosport

Doctorul Adrian Molnar, medic specialist cardiolog, a vorbit in direct la Look Sport despre situatia lui Eugen Neagoe (51 de ani) si a incercat sa explice cum s-a ajuns in aceasta situatie. Antrenorul lui Dinamo a lesinat in prima repriza a meciului Dinamo - Craiova , din a doua etapa a Ligii 1. Primul diagnostic a fost de stop cardio-respirator. Antrenorul a fost resuscitat pe marginea terenului, iar ulterior transportat la Spitalul Floreasca.

Adrian Molnar spune ca si stresul si-a spus cuvantul: "Sunt semne, trebuia sa aiba dureri toracice, generate de efort, de emotie, dar putea sa apara si pe un cord care nu se manifesta. Categoric ca stresul putea fi o cauza. Pe langa fumat, o alimentatie necorespunzatoare.

Acele momente au fost foarte importante, o actiune terapeutica in timp util poate salva viata pacientului si evolutia ulterioara. Manevrele de resuscitare au fost salvatoare pentru viata pacientului.

Perioada de repaus este benefica si necesara, in general o luna, o luna si jumatate, dar va mai putea antrena. Este greu la un antrenor de fotbal sa-i spui sa renunte la antrenorat. L-as sfatui sa duca o viata cat mai echilibrat, cu emotii cat mai putine, dar la un antrenor de fotbal este dificil. L-as sfatui cu insistenta sa lase fumatul si sa duca o viata echilibrata" , a spus Adrian Molnar, la Look Sport.

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, a suferit un stop cardio-respirator in prima repriza a meciului Dinamo - Craiova , din a doua etapa a Ligii 1. Starea tehnicianului este stabila acum, iar acest lucru se datoreaza medicilor de pe ambulanta. Neagoe a fost resuscitat pe marginea terenului, iar dupa circa zece minute a fost urcat in ambulanta si transpotat la Spitalul Floreasca. In drum spre unitatea medicala, Neagoe a inceput sa se simta mult mai bine si a inceput sa vorbeasca. Partida Dinamo - Craiova s-a reluat dupa ce antrenorul a fost scos din stadion.

Articole asemanatoare