Liga 1

thumbs

Excesele care au contribuit la stopul cardio-respirator al lui Eugen Neagoe! Ce a facut antrenorul duminica

22.07.2019, 08:40 Sursa: Prosport

Stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculara resuscitat. Sindrom coronarian acut in observatie. Tabagism. Asa suna diagnosticul pus lui Eugen Neagoe, antrenorul dinamovist caruia i s-a facut rau pe banca tehnica in minutul 25 al meciului cu Craiova .

Ce a dus la aceasta cauza? Conform Digi Sport, Neagoe s-a consumat foarte mult psihic in ziua partidei, fiind contestat de suporteri, si duminica nu a mancat, dar a fumat foarte mult, trei pachete de tigari. In plus, a baut mai mult de patru cafele, ceea ce a facut ca tensiunea arteriala sa fie foarte ridicata.

Meciul a fost intrerupt in minutul 25, dupa ce tehnicianului i s-a facut rau pe banca, ambulanta si-a facut repede aparitia, medicii au depus eforturi ca sa il stabilizeze, iar dupa aproximativ cinci minute tehnicianul a fost urcat in ambulanta si dus la spitalul Floreasca.

Un medic a declarat ca antrenorul a fost adus la camera de garda constient, stabil din punct de vedere al functiilor vitale.

Florin Prunea, manager general al lui Dinamo , a comentat cele intamplate. "In momentele acestea, cand sunt chestiuni de viata si de moarte... E bine si ma bucur pentru Eugen ca nu s-a intamplat nenorocirea. E normal sa fie afectat, a fost din prima zi de cand a venit aici, dar nu am crezut ca se poate ajunge aici, ca daca stiam sa se poate ajunge aici, poate il lasam, naibii, de fotbal si ne apucam de altceva. L-am vazut toata saptamana dialogand destul de greu. Am fost la Saftica, am stat cu el toata dupa-amiaza (n.red. - duminica), de la pranz. L-am vazut preocupat, a pregatit meciul normal".

"In primul rand il sfatuiesc sa se odihneasca si sa-l lase, naibii, de fotbal! Sa nu murim pe stadioane! Nu are nicio vina, a venit aici, saracul, sa munceasca si sa faca treaba. A fost, culmea, si jucator al lui Dinamo, care a marcat pentru Dinamo. Suntem toti in stare de soc. Deocamdata, este importanta refacerea lui Eugen. Am auzit-o pe doctorita ca a fost foarte, foarte aproape de o mare nenorocire. Am fost acolo, cand i-au dat socul si bine ca a pornit aparatul ala, ca parca a trecut o viata de om..." , a mai spus Prunea.Articole asemanatoare