Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | Suporterii lui Dinamo l-au incoltit pe Florin Prunea, dupa esecul cu Craiova: "Ce sa ii facem noi lui Neagoe? Suntem doctori?! Lasati-ne si plecati"

22.07.2019, 09:44 Sursa: Prosport

Florin Prunea a intrat in conflict cu fanii lui Dinamo la finalul partidei cu Craiova , in care oltenii s-au impus cu 2-0. Suporterii ii reproseaza lui Prunea ca se afla in tabara gresita.

Aflati langa autocarul echipei, circa 20 de suporteri ai lui Dinamo s-au grupat si l-au luat in primire la Prunea: "Terente, lasa-ne! Vrei sa faci tu ordine si aperi toate mizeriile. Ce sa ii facem noi lui Neagoe? Suntem doctori?! Lasati-ne si plecati!" , i-au transmis suporterii lui Florin Prunea. Ulterior, suporterii respectivi au fost escortati de doua masini ale Jandarmeriei in afara stadionului.

Florin Prunea a avut o reactie nervoasa la conferinta de presa la care i-a tinut locul lui Eugen Neagoe: "Ma bucur pentru Eugen ca nu s-a intamplat nenorocirea. A fost afectat din prima zi cand a venit la Dinamo, dar n-am crezut ca se va ajunge aici, ca daca stiam... lasam fotbalul! Dar e incredibil ce s-a intamplat. Eugen era pe jos si din tribuna oamenii il injurau! Incredibil! Astia sunt animale, nu oameni! Animale! Bravo celor de la Craiova, sunt suporteri advevarati" , a spus Prunea.

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe (51 de ani), a suferit un stop cardio-respirator in prima repriza a meciului Dinamo - Craiova , din a doua etapa a Ligii 1. Starea tehnicianului este stabila acum, iar acest lucru se datoreaza medicilor de pe ambulanta. Neagoe a fost resuscitat pe marginea terenului, iar dupa circa zece minute a fost urcat in ambulanta si transpotat la Spitalul Floreasca. In drum spre unitatea medicala, Neagoe a inceput sa se simta mult mai bine si a inceput sa vorbeasca. Partida Dinamo - Craiova s-a reluat dupa ce antrenorul a fost scos din stadion.

Articole asemanatoare