Liga 1

thumbs

Un antrenor roman iese la atac, dupa ce a vazut scena socanta in care a fost implicat Eugen Neagoe: "Putina lume intelege!". Ce a avut de reprosat

22.07.2019, 10:17 Sursa: Prosport

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a reactionat, imediat dupa ce tehnicianul dinamovist Eugen Neagoe a suferit un infarct in timpul partidei Dinamo - U Craiova 0-2.

Stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculara resuscitat. Sindrom coronarian acut in observatie. Tabagism. Acesta este diagnosticul pe care medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca i l-au pus lui Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, dupa ce acesta a fost adus duminica seara in stare grava de la stadionul National din Bucuresti, unde i s-a facut rau in timpul partidei cu Craiova (scor 0-2), din etapa a 2-a a Ligii 1.

Scena socanta l-a sensibilizat pe tehnicianul Laszlo Balint, care le-a luat apararea antrenorilor romani: "Putina lume intelege ce presupune meseria de antrenor, mai ales in Romania, in ceea ce priveste stresul si consumul nervos... Mai grav, putini oameni de fotbal respecta si apreciaza antrenorii pentru munca lor, cu atat mai putin sa aiba competente sa evalueze obiectiv activitatea antrenorilor. Ceea ce s-a intamplat azi cu Eugen Neagoe reliefeaza perfect ce poate face stresul cu sanatatea noastra. Stres provocat de suporteri, de mass-media, de conducatori, de propria dorinta de a reusi... Azi, fotbalul conteaza prea putin in Romania... Multa sanatate, Eugen Neagoe!!!" , a scris pe pagina personala de Facebook tehnicianul echipei UTA Arad.

Articole asemanatoare