Liga 1

thumbs

Peluza Catalin Hildan nu face niciun pas inapoi! A inceput cu Ionut Negoita, iar acum i-a cerut din nou demisia oficialului dinamovist: "De la tine a pornit tsunamiul, tu sa il stopezi... plecand"

22.07.2019, 10:40 Sursa: Prosport

Peluza Catalin Hildan nu face niciun pas inapoi, dupa ce lucrurile au luat o turnura dramatica la Dinamo . Echipa are zero puncte dupa doua etape, conducerea si suporterii sunt certati, iar antrenorul Eugen Neagoe a suferit un infarct in timpul meciului din campionat.

In prima repriza a derby-ului de pe Arena Nationala, Eugen Neagoe a suferit un stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculara resuscitat. Sindrom coronarian acut in observatie. Tabagism.

Acesta este diagnosticul pe care medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca i l-au pus lui Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, dupa ce acesta a fost adus duminica seara in stare grava de la stadionul National din Bucuresti, unde i s-a facut rau in timpul partidei cu Craiova (scor 0-2), din etapa a 2-a a Ligii 1.

PCH nu poate trece peste conflictul cu conducerea si i-a cerut din nou demisia presedintelui clubului, Bogdan Balanescu: " Balanescule, daca ai putina demnitate demisioneaza! De la tine a pornit tsunamiul, TU sa il stopezi... plecand!".

Suporterii lui Dinamo sunt in conflict cu Balanescu de la plecarea lui Mircea Rednic de la echipa. Oficialul a fost acuzat direct de fani, iar acestia din urma au blocat initial prezentarea oficiala a lui Eugen Neagoe in "Stefan cel Mare".

Articole asemanatoare