Liga 1

thumbs

Un jucator de la CFR Cluj, comparat de UEFA cu Messi si Ronaldo. Performanta care a impresionat forul european

22.07.2019, 13:27 Sursa: Prosport

Billel Omrani (26 de ani) a impresionat in meciul retur cu Astana, scor 3-1, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, cand a calificat-o pe CFR Cluj prin cele trei goluri reusite. Performanta francezului nu a trecut neobservata de UEFA.

In deschiderea tragerii la sorti pentru stabilirea meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, directorul de competitii Giorgio Marchetti a vorbit despre cel mai bun marcator al competitiei pana in momentul de fata. Distinctia i-a revenit lui Billel Omrani, care a fost comparat, cu zambetul pe buze, cu Cristiano Ronaldo si Lionel Messi, jucatori care vor intra in competitie in faza grupelor, alaturi de Juventus, respectiv FC Barcelona.

"Lionel Messi si Cristiano Ronaldo domina de obicei clasamentul marcatorilor. Acum, acest premiu merge la Bilel Omrani, de la CFR Cluj, care a inscris toate cele trei goluri ale echipei sale in meciul cu Astana, intorcand rezultatul din tur" , a spus Marchetti, inainte sa efectueze tragerea la sorti.

In cazul in care va trece de israelienii de la Maccabi Tel Aviv, CFR Cluj va infrunta in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor invingatoarea din meciul Celtic Glasgow (Scotia) - Nomme Kalju (Estonia).

Articole asemanatoare