Liga 1

thumbs

ULTIMA ORA | Edi Iordanescu, externat din spital. Diagnosticul primit de antrenorul lui Gaz Metan si sfatul medicilor

29.07.2019, 13:26 Sursa: Prosport

Edi Iordanescu, antrenorul lui Gaz Metan Medias, a fost externat, luni, din spital. In perioada recenta, tehnicianul a acuzat probleme cu tensiunea si stari de moleseala.

Dupa mai multe investigatii realizate, diagnosticul medicilor pentru Edi Iordanescu a fost oboseala cronica , potrivit DigiSport. Tehnicianul a primit un tratament, iar medicii i-au recomandat sa se odihneasca mai mult in perioada urmatoare.

Iordanescu a cedat pregatirea echipei staffului sau, dupa partida cu FC Hermannstadt , incheiata cu scorul de 2-0 in favoarea Gaz-Metanului. Antrenorul mediesenilor a lipsit de la echipa si in primavara, atunci cand s-a crezut ca absenta lui este motivata de nemultumirea fata de problemele financiare ale formatiei.

"Edi Iordanescu nu este bolnav. Isi face doar niste teste. Fiind vorba despre inima, un fenomen complex, nu putem intra in amanunte. Dupa ce s-a intamplat si cu Neagoe, s-ar parea ca fotbalul devine mai stresant si mai periculos decat lucrul in mina!" , a declarat presedinte lui Gaz Metan Medias, Ioan Marginean, inaintea jocului cu Sepsi , de duminica, scor 1-1.

Articole asemanatoare