Spania

thumbs

Seicii se tin bine pe pozitii! Ofertele de sute de milioane de euro de la Barcelona si Real Madrid pentru Neymar, refuzate. Ce au oferit gigantii din Spania

15.08.2019, 09:20 Sursa: Prosport

"Telenovela" plecarii lui Neymar (27 de ani) de la PSG se extinde pana aproape de finalul perioadei de transferuri, fara un deznodamant. Brazilianul vrea cu orice pret sa se intoarca la Barcelona, de unde a plecat in 2017, dar PSG se tine tare la negocieri si a refuzat deja o oferta concreta a catalanilor. Real Madrid a intrat si ea pe fir, dar echipa lui Florentino Perez a fost si ea refuzata.

Concret, Barcelona a fost gata sa puna pe masa 100 de milioane de euro plus doi jucatori din lot, Coutinho si Rakitic, insa PSG n-a fost de acord cu propunerea. Parizienii il vor pe Coutinho si, in locul lui Rakitic il cer pe portughezul Nelson Semedo (24 de ani), fundasul dreapta cumparat de Barcelona de la Benfica. Oferta facuta de catalani a fost refuzata de trupa din capitala Frantei.

In ceea ce o priveste pe Real Madrid, formatia blanco i-a oferit pe James Rodriguez si Gareth Bale, jucatori pentru care a platit, in total, 176 de milioane de euro. Din oferta Realului facea parte si o suma considerabila de bani, dar PSG a dat acelasi raspuns ca si in cazul Barcelonei. Seicii de pe Parc des Princes se tin tare la negocieri. PSG l-ar fi vrut pe Vinicius Jr. de la Real Madrid.

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist din istorie in 2017, cand transferul sau de la Barcelona la PSG a costat 222 milioane de euro.

Articole asemanatoare