Liga 1

thumbs

Viorel Moldovan a dezvaluit ce a facut in vestiar inainte de victoria cu Dinamo: "Asta le-am spus"

16.08.2019, 22:30 Sursa: Prosport

Viorel Moldovan tocmai a reusit prima victorie in Liga 1 cu Chindia Targoviste, in acest sezon, si a dezvaluit cum si-a motivat elevii in meciul cu Dinamo , scor 3-2.

La Ploiesti, Chindia Targoviste a facut prima "victima" importanta a sezonului. Dinamo a pierdut cu 3-2 si a picat pe ultimul loc, ocupat de adversara de vineri pana la momentul partidei.

Antrenorul Chindiei a oferit prima reactie dupa cele 90 de minute: "Aveam nevoie de aceasta victorie ca de aer, ca de apa. E important ca am reusit sa castigam acest joc, mai ales impotriva lui Dinamo. Imi felicit baietii pentru caracterul de care au dat dovada. Tot timpul incerc sa gasesc solutii si sa ii motivez.

Am facut un remember vizavi de ceea ce am realizat noi anul trecut in Liga 2 . Le-am pus niste clipuri cu bucuriile dupa anumite victorii si le-am spus ca imi doresc enorm de mult sa retraiesc acele clipe" , a spus Viorel Moldovan, la Look Sport.

Cristian Negut, marcatorul primului gol al partidei, a vorbit si el despre meciul cu Dinamo: "Aceasta victorie o sa ne dea moral si o sa facem meciuri de maniera asta mult timp de acum incolo. Important e ca a intrat in poarta, nu mai conteaza cum. Ma bucur ca am marcat, dar mai mult ma bucur ca am reusit sa castigam. Eu incerc sa muncesc din ce in ce mai mult si sa joc la un nivel cat mai inalt, asta mi-am propus de mic copil", a declarat fotbalistul.

Articole asemanatoare