Liga 1

thumbs

Probleme mari pentru FCSB! Becali vrea un antrenor din Liga 1, clubul ameninta: "Putem face o reclamatie. E ilegal, e imoral"

18.08.2019, 08:55 Sursa: Prosport

Costel Enache este printre favoritii oficialilor FCSB pentru ocuparea postului de antrenor, lasat liber de Bogdan Andone. Singura problema este ca fostul tehnician al Astrei nu va pleca prea usor de la Hermannstadt .

Iuliu Muresan, presedintele gruparii sibiene, ia in calcul o reclamatie la FRF pentru oficialii vicecampioanei: "Putem face o reclamatie pentru ca este vorba de un antrenor aflat sub contract care a fost contactat de o alta echipa. E ilegal, e imoral! Am vorbit cu Costel si i-am zis ca nu-i dam drumul sa plece si el a acceptat, e un om serios. Chiar daca ar vrea sa plece, nu va putea fi legitimat la un alt club, nu ar putea antrena", a spus Muresan, la Digi Sport.

Acesta a mai explicat care este situatia exacta a lui Costel Enache. Contractul sau poate fi reziliat pe cale amiabila, daca ambele parti sunt de acord: "Este antrenorul nostru, are contract pana la vara fara optiune de reziliere, doar cu acordul ambelor parti, amiabil. In rest, doar in situatii exceptionale, adica stare de razboi, calamitate naturala!

Costel Enache nu poate sa plece prin demisie, nu e ca la contractele de munca! Am pus la punct toate clauzele, intelegerea nu poate fi rupta unilateral, doar cand se termina sau in conditii amiabile. Nu exista clauza de reziliere inclusa in contract, daca ar fi cazul am fixa o suma ulterior, dar nu ne-a contactat nimeni de la FCSB in acest sens", a mai spus Muresan, pentru sursa citata.

In varsta de 46 de ani, Costel Enache a mai antrenat Ceahlaul Piatra Neamt, CSMS Iasi , Dunarea Galati, FC Botosani si Astra . In plus, acesta a fost selectionerul reprezentativelor U18 si U19 ale Romaniei.

Cel mai lung "mandat" al sau a fost la echipa lui Valeriu Iftime, FC Botosani, unde a strans 61 de partide. Pentru FCSB urmeaza meciul cu Poli Iasi, echipa lui Mihai Teja, duminica, 18 august. Vicecampioana va juca apoi cu Vitoria Guimaraes, in play-off-ul Europa League .

Articole asemanatoare