Spania

thumbs

PSG s-a decis: in ce conditii il lasa pe Neymar la Barcelona

20.08.2019, 13:58 Sursa: Prosport

PSG s-a saturat de dorinta lui Neymar (27 de ani) de a se intoarce la Barcelona si de interesul catalanilor pentru readucerea starului brazilian. Astfel, parizienii s-au decis sa il lase sa plece, dar vor sa faca acest lucru in conditiile lor. Dupa ofertele modeste trimise de Brcelona, PSG a decis ca transferul se face doar pentru 222 de milioane de euro, anunta Marca.

Recent, selectionerul Brazilieia a recunoscut ca a vorbit la telefon cu Neymar, care i-a transmis ca se afla intr-o forma foarte buna din punct de vedere mental. Este bucuros ca, in momentul de fata, exista discutii intre PSG si un club, iar plecarea s-ar putea concretiza." Am vorbit cu el la telefon. Mi-a transmis ca e linistit. In acest moment exista negocieri, asteapta ca PSG sa decida si sa se lamureasca situatia. Un jucator de nivelul lui Neymar nu va lipsi de la nationala Braziliei.

Nu a participat la antrenamentele tactice, da a efectuat toate antrenamentele fizice cu PSG. A vorbit si cu antrenorul personal si e ok. E in cea mai buna conditie sa joace ", a declarat Tite, citat de footmercato.net. Catalanii erau dispusi sa ofere 100 de milioane de euro si un jucator la alegere, dar PSG se opune transferului, pentru mai putin de 222 de milioane de euro.

Cotat la 180 de milioane de euro, Neymar Jr a adunat 58 de jocuri oficiale pentru PSG si a reusit sa inscrie 51 de goluri. In cele doua sezoane petrecute la PSG, Neymar a cucerit 6 trofee: doua titluri, Cupa Frantei, Cupa Ligii si doua Supercupe ale Frantei.

Articole asemanatoare