Liga 1

thumbs

Motivul accidentarilor care au macinat FCSB, deslusit! Narcis Raducan a facut anuntul

20.08.2019, 16:55 Sursa: Prosport

Narcis Raducan (44 de ani) a deslusit misterul accidentarilor de la FCSB . Noul director sportiv al vicecampioanei nu poate face, insa, public motivul pentru ca fotbalistii s-au "rupt" pe banda rulanta. Noul oficial al echipei patronate de Gigi Becali (61 de ani) a vorbit si despre aducerea unui nou preparator fizic la FCSB.

Infirmeria FCSB a fost plina in ultimele luni, iar Gigi Becali l-a dat afara pe Marian Lupu, preparatorul fizic al ros-albastrilor. Narcis Raducan a dezvaluit ca stie de ce s-au accidentat atat de multi fotbalisti ai FCSB in ultimele sezoane si ca problema se va remedia in curand.

"Am deslusit misterul accidentarilor, dar nu pot sa il fac public. E vorba de o lipsa de comunicare. A fost cate o scapare din partea fiecaruia, au fost greseli colective. Vom lua un preparator fizic de cel mai inalt nivel. Interimatul e asigurat de un baiat tanar, foarte talentat, din propria Academie. Nu ne-am grabit cu preparatorul pentru ca e foarte posibil ca viitorul antrenor sa vina cu un preparator de top. Daca nu va fi asa, luam noi unul de top" , a spus Narcis Raducan, la DigiSport.

Marko Momcilovic, Olimpiu Morutan, Lucian Filip, Dragos Nedelcu, Dennis Man si Ioan Hora sunt jucatorii accidentati in prezent la FCSB. Mihai Roman, Harlem Gnohere si Mihai Pintilii au revenit recent in echipa, la meciul cu Poli Iasi (1-2, la Pitesti).

Articole asemanatoare