Spania

thumbs

Cat de grava este accidentarea lui Messi? Buletinul medical scrijelit de jurnalistii spanioli

21.08.2019, 15:21 Sursa: Prosport

Accidentarea suferita de Lionel Messi (32 de ani) este una usoara si se va intoarce pe teren mai repede decat se astepta cineva! Starul argentinian ar putea intra inca de meciul de duminica al Barcelonei, cu Betis Seville, anunta presa din Spania. Messi a absentat in prima etapa din La Liga, iar catalanii au pierdut cu 0-1 in fata celor de la Bilbao.

Decarul echipei a fost prezent, in aceasta vara, alaturi de nationala Argentinei, iar la un antrenament al Barcelonei a resimtit dureri la gamba. De altfel, Messi a fost lasat in afara lotului pentru ultimele doua partide amicale, contra lui Napoli, scor 2-1 si 4-0. A fost pentru prima oara in ultimii 10 ani cand Barcelona a inceput campionatul fara a-l avea la dispozitie pe Messi.

Ultima oara cand decarul a absentat in prima etapa s-a intamplat in 2009, cand Pep Guardiola, antrenorul catalanilor de la acea vreme, se baza in linia ofensiva pe Bojan Krkic, Zlatan Ibrahimovic si Pedro, in partida cu Sporting Gijon, scor 3-0.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare