Liga 1

thumbs

Gica Hagi, prima reactie dupa ce Victor Piturca a fost numit la Craiova

24.08.2019, 18:43 Sursa: Prosport

Hagi a prefatat meciul dintre Viitorul si FC Voluntari, ce va avea loc duminica, de la ora 18.00, dar a comentat si revenirea lui Victor Piturca in fotbalul romanesc, el urmand a fi managerul celor de la Craiova cu data de 1 septembrie.

"Piturca e un antrenor cu un CV impresionant, cu o cariera fotbalistica impresionanta, cu personalitate. Asteptam usor-usor sa putem sa aducem si jucatori foarte buni pentru ca Divizia A are antrenori foarte buni, are nume de antrenori, acum trebuie sa aducem si jucatori foarte valorosi, sa avem bugete. Ne trebuie bugete mai mari, mai bune ca sa aducem jucatori valorosi, foarte valorosi, sa fie echipele mai puternice, sa putem sa facem performanta. Altfel producem jucatori, dar e greu sa ajungi acolo sus langa cei de afara, va fi foarte greu" , a spus Hagi.

Clubul din Banie a anuntat, joi, ca Victor Piturca a devenit managerul echipei. "Piti" va conduce de pe banca tehnica si va coordona strategia clubului pentru cel putin 3 ani. Fostul selectioner, 63 de ani, a pregatit-o ultima data pe Al-Ittihad.

"Am discutat cu actionarii echipei, oameni foarte deschisi care isi doresc, la fel de mult ca mine, ca lucrurile sa merga bine la echipa si sa castigam campionatul. Din acest motiv au si apelat la serviciile mele. Deocamdata nu va pot spune care va fi staff-ul meu tehnic. Il veti afla pe data de 1 septembrie, atunci cand eu voi veni la echipa. In orice caz, imi doresc ca actualul antrenor, Corneliu Papura, sa ramana alaturi de mine la echipa si sper ca va accepta lucrul acesta" , a spus Victor Piturca in momentul semnarii actelor cu oficialii echipei oltene.

VEZI SI Reactia lui Adrian Mititelu dupa ce Victor Piturca a fost instalat la Craiova: "Isi aroga in mod abuziv si criminal numele echipei"!

Articole asemanatoare