Liga 1

thumbs

SOS, Dinamo si FCSB in criza. Cum comenteaza selectionerul Cosmin Contra situatia nemaiintalnita, ce spune despre numirea lui Bogdan Arges Vintila si ce sanse ii da vicecampioanei la returului cu Guimaraes

25.08.2019, 17:25 Sursa: Prosport

FCSB si Dinamo au ambele un start dezastruos de campionat. Candva fortele campionatului, cele doua echipe nu se regasesc, din motive deopotriva asemanatoare, dar si diferite. Multi oameni de fotbal considera ca acest lucru afecteaza campionatul, iar selectionerul Cosmin Contra nu face exceptie.

"Gurita" crede ca FCSB poate trece de Guimaraes si sa se califice in grupele Europa League . "Imi doresc din toata inima. Atat CFR-ul, cat si FCSB-ul, sa ajunga unii in grupele Champions League si grupele Europa League. E foarte bine pentru fotbalul romanesc. Nu stiu daca pentru FCSB este un obiectiv primordial, speram sa nu se intample lucrul acesta. Au jucat bine in meciul tur, au avut ocazii, au dominat pe Guimaraes si nu vad de ce nu s-ar putea califica in meciul retur" , considera Contra.

Selectionerul spera ca Bogdan Arges Vintila sa reuseaasca ce nu au putut predecesorii sai. "Sa speram ca Bogdan poate aduce linistea de care au nevoie toti jucatorii Stelei. Si implict jocul echipei va creste si vor aparea rezultatele, pentru ca automat, jucatorii care sunt in vizorul echipei nationale vor reveni la forma care i-a consacrat" , a precizat timisoreanul.

Optimist, totusi, selectionerul nu exclude ca FCSB si Dinamo sa rateze si play-off-ul. "E straniu ca cele doua echipe de mare traditie din fotbalul romanesc au ajuns sa fie pe acele locuri. Dar sa speram ca pe viitor vom vedea aceste doua echipe unde le e locul si speram sa se bata pentru castigarea campionatului. La cum au inceput campionatul, e greu sa ne gandim la play-off. Dar daca vor prinde patru-cinci rezultate pozitive, vor reintra in cartile play-off-ului. Cum e facuta aceasta competitie, cu patru-cinci victorii ajungi in zona play-off-ului" , a spus Contra, prezent la o actiune la Arad.

Intrebat daca forma celor doua a afectat Liga 1, selectionerul nu e convins, dar spune ca un reviriment al celor doua ar revigora campionatul. "Nu stiu daca e un nivel foarte ridicat. Dar sunt meciuri atractive, avem in fiecare etapa doua-trei meciuri cu ritm foarte bun, cu goluri. E clar ca forma slaba aratata de aceste doua echipe a facut ca nivelul sa nu fie foarte ridicat. Cand aceste echipe isi vor reveni, nivelul va fi mult mai ridicat in campionatul nostru" , a mai spus Cosmin Contra.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare