Liga 1

thumbs

Umilit de FC Viitorul, Cristiano Bergodi a lansat sageti catre conducerea clubului: "Au trecut doua luni si doar asta s-a intamplat"

25.08.2019, 20:11 Sursa: Prosport

FC Viitorul a spulberat Voluntariul, scor 4-0, iar Cristiano Bergodi spune ca jucatorii sai si-au pierdut complet increderea.

Bergodi le-a transmis jucatorilor ca trebuie sa munceasca din ce in ce mai mult, dar a trimis si un mesaj subtil catre conducerea clubului: "Stiam ca va fi un meci foarte greu pentru noi. Trebuie sa ne recapatam increderea. Ne-am intors in urma cu un an, cand echipa juca cu frica. Facem greseli individuale la mijloc, in aparare... Trebuie sa facem ceva ca sa stergem acest lucru. Doar prin munca putem. Nu cautam scuze, pentru ca noi suntem o echipa mica si Viitorul o echipa foarte buna.

Am improvizat si astazi, asta este situatia. Nu putem face altfel. Au trecut doua luni de campionat, sapte etape, si a venit doar Papazoglu pe postul acela. Din pacate, el s-a accidentat. Am cumparat tarziu jucatorii de atac" , a spus Cristiano Bergodi, dupa 0-4 cu Viitorul.

FC Voluntari, tot mai jos in clasament

FC Voluntari arata in continuare un joc oscilant, foarte modest pe alocuri, iar Cristiano Bergodi pare ca are nevoie de mai multa calitate in lot. Daca nu vor aparea schimbari majore la echipa in perioada urmatoare, FC Voluntari va fi fara indoiala una dintre principalele favorite la retrogradare.

In urma acestui rezultat, Viitorul a urcat pe locul 2, la egalitate cu Poli Iasi . Ambele au cate 15 puncte, iar lider este CFR Cluj , cu 17 lungimi. FC Voluntari ramane pe 11, cu cinci puncte. In etapa urmatoare, Viitorul se va duela cu FCSB , in timp ce FC Voluntari va primi vizita Craiovei.

Articole asemanatoare