Liga 1

thumbs

Urmasul lui Romario, incercarea a treia! Cristi Manea s-a pozat in noul echipament si este asteptat pe gazon impotriva Craiovei lui Piturca

11.09.2019, 10:48 Sursa: Prosport

Cel mai nou transfer al FCSB -ului in aceasta perioada are sanse mari sa fie si cel mai util. Criticat de multi oameni de fotbal pentru modul haotic in care a transferat jucatori, fara sa tina cont de nevoile reale ale echipei, finantatorul vicecampioanei si-a asigurat serviciile lui Cristian Manea. Om de nationala, campion cu CFR Cluj in doua randuri, fotbalistul de 22 de ani vine sa completeze un post pe care FCSB a avut probleme serioase in ultima perioada, cel de fundas dreapta.

Parte a terenului asigurata de prestatiile solide ale lui Romario Benzar in ultimele sezoane, banda dreapta a scartait vizibil in acest start de sezon. Adus pentru a-l inlocui pe cel plecat la Lecce, in Serie A, Claudiu Belu a dezamagit in primele sale jocuri la FCSB, motiv pentru care Becali l-a si amenintat cu "debarcarea". Pe post a fost incercat si Mihai Balasa, un alt jucator criticat si mai apoi transferat la Craiova , pentru ca solutia de avarie sa fie gasita in persoana lui Vali Cretu. Adus de la Medias, veteranul nu i-a convins pe sefii echipei ca poate sa ocupe postul de titular.

Astfel, aducerea lui Cristian Manea certifica faptul ca banda dreapta a fost asigurata, iar jucatorul format de Viitorul Constanta isi poate incepe parcursul la FCSB cu ocazia etapei de weekendul urmator. Duminica, 15 septembrie de la 21:00, vicecampioana se deplaseaza in Oltenia pentru partida contra Universitatii Craiova. Echipa proaspat preluata de Victor Piturca, fara sa fi avut un start fulminant de sezon, a acumulat 16 puncte - 9 peste FCSB - si si-a marturisit intentiile de a se bate si in acest sezon pentru titlu.

" Imi pare rau ca Manea nu mai este la CFR. Eu am spus ca daca va pleca, il vom pierde pe Messi. El a fost Messi pentru noi, a fost jucatorul U21 care a evoluat meci de meci, nu se simtea ca e asa de tanar. A jucat la fel, excelent timp de doi ani ", a spus Dan Petrescu despre proaspatul transfer al FCSB-ului.

Articole asemanatoare